AGF 4

Holdbeskrivelse
Klubbens fjerde bedste hold. Holdet består primært af de ældste børnesvømmere (piger 10-11 år og drenge 11-12 år). Træning (3-)4 gange om ugen + supplerende træning i form af fitness, motorik, leg og styrketræning med egen kropsvægt.
 
Mål
På AGF4 er målet langsigtet udvikling. Svømmerne skal synes det er sjovt at gå til svømning og dygtiggøre sig i alle 4 stilarter og skills. Holdet skal have et godt sammenhold og synes det er sjovt at deltage i stævner.
 
Daglig træning og krav
På klubbens fjerdehold skal man træne 3-4 gange om ugen + supplerende træning. Man kommer til træning (3-)4 gange om ugen fordi man har lyst og gerne vil blive bedre - og ikke fordi det er et krav. Træningsmængde fastsættes efter alder og evt andre sportsgrene.
 
Træninglejr
AGF4 har en årlig træningsweekend. Det er en 3-dages tur, og ligger i foråret, hvor svømmerne er modne til at tage af sted. Forventet egenbetaling omkring 800 kroner.
 
Træningsperiode og ferie
AGF4 træner året rundt. Der forventes 1 uges ferie henover jul og nytår, samt 5 uger i sommerferien.
 
Stævner
Der svømmes ca. 1 stævne om måneden. Det tilbydes hovedsagligt små lokale stævner, men også 1 større i både efterår og forår.
 
Sociale arrangementer
Sociale arrangementer bliver prioriteret højt på AGF4. Der vil være 3-4 sociale arrangementer i løbet af sæsonen. Det kan være opstartstur, fællesspisning, biograftur mm.