OK Benzin

Du har nu mulighed for at støtte AGF Svømning ved at tanke benzin og diesel hos OK Benzin. AGF Svømning har indgået en aftale med OK Benzin, som giver klubben mulighed for et ekstra økonomisk tilskud, og det er her, du kommer ind i billedet!

Hvad får AGF Svømning ud af det?

For hvert nye OK Benzin-kort, som bliver oprettet med AGF Svømnings sponsornummer, får klubben en bonus på 150 kr excl. moms, hvis der inden årets udløb er tanket mindst 500 l benzin/diesel. Derudover får vi en bonus for hver eneste liter, du tanker.

Hvad får du ud af det?

  • månedlig oversigt over dit benzinforbrug
  • løbende online-benzinregnskab
  • du kan tanke hos OK over hele landet
  • et OK Benzin-kort giver 1 måneds kredit på købet rentefrit og med et gebyr på 5,50 kr. pr. måned ved betaling via betalingsservice
  • du betaler kun for dit forbrug én gang om måneden
  • ... men vigtigst af alt: Du er med til at støtte AGF Svømning

Læs mere om OK Benzin-kortet og mulighederne på www.ok.dk.

Hvad gør jeg?

Det er meget nemt. Du går ind på www.ok.dk og følger vejledningen for bestilling af benzinkort.

NB: Husk at angiv AGF Svømnings sponsornr. (55 95 31), ellers får vi ikke glæde af støtten.

Hvis man allerede har et OK Benzinkort og gerne vil støtte AGF Svømning via denne ordning, skal du blot gå ind på www.ok.dk under dit kortnummer og tilføje AGF Svømnings sponsornummer (55 95 31).

Det kræver et login at komme ind på ”din side”. Har du ikke et login, skal du bestille et. Du har også mulighed for at sende en e-mail til os med angivelse af nuværende kortnr. og navn - så klarer vi resten.

OK Benzin har stationer over hele landet - og du kan bruge kortet alle steder. Du kan få en stationsoversigt ved at slå op på OK Benzins hjemmeside.

På forhånd tak for din støtte!

Mvh
AGF Svømning

Mail: sponsor@agf-svomning.dk