AGF 1

Holdbeskrivelse
Klubbens bedste hold bestående af junior- og seniorsvømmere. Den daglige træning varetages af klubbens cheftræner Line Petersen. Træning 8-9 gange om ugen + supplerende træning i form af fitness, skadeforbyggende træning samt styrketræning. Det forventes, at svømningen bliver prioriteret højt i dagligdagen.
 
Mål
AGF1 er for klubbens bedste svømmere, hvor målet er at præstere bedst muligt på nationalt og internationalt niveau. 
 
Daglig træning og krav
På klubbens bedste hold skal man have kravtid til DM-stævnerne for at være i betragtning til holdet. Det forventes, at man træner 6-9 gange om ugen + supplerende træning. Træning og træningsmængde aftales individuelt med træneren.
 
Træninglejr
AGF1 har 2 årlige træningslejr i udlandet. En omkring uge 42 på 7-12 dage, og en i uge 7-8 på 10-14 dage. Forventet egenbetaling på træningslejrene er 5.000-8.000 kr.
 
Træningsperiode og ferie
AGF1 træner året rundt. Der forventes 1 uges ferie i december samt ca. 3 uger i sommerferien. Der vil være enkelte friweekender og fridage, der er tilrettelagt i forhold til optimal træning. Sæsonstart og ferie afhænger af topningsstævner.
 
Stævner
Der svømmes 8-10 stævner om året. Stævnerne er planlagt efter topning til DJM-K (nov.), DM-K (dec), Danish Open (april) og DM-L (juli). Internationale mesterskaber vægtes over Danske Mesterskaber.
 
Sociale arrangementer
Der vil være 2-3 sociale arrangementer i løbet af sæsonen. Det kan være opstartstur, fællesspisning mm.